Lej flyttebil med chauffør

Lej en flyttebil med chauffør og gør flytningen lettere

Skal du flytte og mangler nogle til at transportere dit flyttegods, er vi hos KBS Containerservice ApS klar til at hjælpe dig, da vi kan tilbyde flytning i vores lastbil med lukket kasse og lift.

Når man skal flytte, er der ofte mange møbler og genstande, der skal flyttes rundt med. Større ting og møbler kan man ikke altid flytte selv. Hos KBS Containerservice ApS kan du leje en flyttebil med chauffør i Himmerland og Midtjylland. På den måde kan du spare flyttemændene væk ved at gøre det selv – vi kører kun lastbilen for dig.

Gør-det-selv princip

Flyttemænd er vi ikke, men til gengæld kan vi sagtens køre en flyttebil. – Så er du den ultimative gør det selv type, som gerne selv vil klare alt omkring din flytning undtagen selve transporten, så er dette måske løsningen for dig.
Vi kommer og stiller lastbilen på det aftalte tidspunkt, hvorefter du selv sørger for at læsse lastbilen ved fraflytningsadressen. Når lastbilen er læsset og klar til at blive flyttet til din nye adresse, så kommer vi og kører den hen til din nye adresse, hvor du så selv tømmer lastbilen. Når lastbilen er tømt kommer vi og henter den.

Råd og vejledning

Vi har over 25 års erfaring inden for transport, og vi ved, hvordan man læsser en bil. Derfor vil vi selvfølgelig gerne være behjælpelige med råd og vejledning om, hvordan I bedst muligt fylder lastbilen.
Hjælpemidler til flytningen
For at undgå skader på dit flyttegods i forbindelse med transporten, vil der være surringsbånd i lastbilen til surring/fastgørelse af flyttegodset.
Har du brug for f.eks. sækkevogn eller palleløfter, kan disse også stilles til rådighed ved flytningen.
Andet udstyr til flytningen, som f.eks. flyttekasser, tæpper, møbelhunde, bæreseler m.m. skal du selv sørge for.

Giv os et kald ang. flyttebil med chauffør

Lej en flyttebil med chauffør hos os. Så er du sikret, at den store flyttedag kommer til at køre som smurt! Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 20 46 59 66 eller mail: info@kbscontainerservice.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Lej flyttebil med chauffør - og Krankørsel i Nordjylland