Studenterkørsel i Jylland

Book jeres studenterkørsel i god tid

I bliver snart studenter og slutter hermed et vigtigt kapitel i jeres liv. Derfor er det vigtigt, at I får den bedste studenterkørsel, man kan tænke sig. Det bliver en dag, som I aldrig glemmer. Hos KBS Containerservice ApS udlejer vi studentervogne til jeres store dag. Vi kører studenterkørsel i hele Jylland.

Studenterkørsel med høj sikkerhed

Alle studentervognene:

  • er godkendt til 30 personer
  • er forsikret til studenterkørsel
  • har høj sikkerhed
  • er Euro 6 godkendt
  • har 220v til oplader
  • har erfarne chauffører

I kan føle jer trygge, når I kører i vores vogne og med vores chauffører. Hos os er sikkerheden altid i top. I skal bare nyde jeres store dag og have det sjovt, når I skal ud og køre.

Studentervogne med køler, musikanlæg og meget mere

Vognene har et stort musikanlæg med AUX, køler til kolde drikke og meget mere, som gør jeres tur endnu mere sjov og behagelig.

Skal vognene pyntes med bannere, blomster eller lignende, så har jeres klasse frie hænder til at pynte vognene op. Dog må pynten ikke tage chaufførens udsyn.

Kontakt os for at booke en studenterkørsel i Jylland

Lyder dette som en studentervogn, som jeres klasse er på udkig efter? Så kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 40 14 59 66.

Vi er altid klar til at tage en snak med jer om jeres ønsker, give jer yderligere informationer eller komme med et tilbud, som passer præcist til jeres klasse. Ring til os og book jeres studenterkørsel allerede i dag!