Containerudlejning i Nordjylland

Containerudlejning og tømning med hurtig levering i Nordjylland

Lej en container hos KBS Containerservice ApS. Vi tilbyder containerudlejning i Nordjylland med dag til dag levering. Har du brug for en speciel container, vil vi selvfølgelig gerne være behjælpelige og se, om vi kan skaffe den.

Hurtig levering af containerudlejning

Lad os hjælpe dig med containerudlejning. Vi bestræber os nemlig altid på, at levere den ønskede container fra dag til dag. Har du en hasteopgave, hvor der er behov for en container her og nu, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at levere containeren hurtigst muligt.

Leveringen af containeren vil dog altid ske i overensstemmelse med den indgåede aftale vedrørende leveringstidspunktet. Du er derfor sikker på god service og hurtig service, når du benytter dig af vores containerudlejning.

Alle former for containere

Vi har næsten alle former for containere, fra lukkede til åbne. Vores åbne containere er på alt fra 10 til 45 kubikmeter, som leveres hos dem efter bestilling til aftalt leveringstidspunkt.

Vi tilbyder også industrirenovation, krankørsel og sand-, jord- og grus levering.

Tømning af container

Når den leverede container er fyldt, sørger vi naturligvis for at tømme den.
Har din virksomhed selv købt en container, som i ikke selv kan tømme, så kan KBS Containerservice ApS også klare dette.

Kontakt os for pris på containerudljening i Nordjylland

Er du i tvivl om, hvorvidt vi har lige præcis den container eller om vi kan klare den containertømning, som du står og har brug for? Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Ring til os i dag på (+45) 98 33 59 66 eller (+45) 20 46 59 66, eller send en mail til info@kbscontainerservice.dk. Så ser vi, om vi kan klare din forespørgsel. Book din container eller containertømning hos KBS Containerservice ApS i dag.