Sand-, grus- og jordlevering

Sand levering, grus levering og jord levering

Har du brug for sand, grus eller jord levering i Nordjylland?

Eller har du brug for andre materialer til dit anlægsprojekt, byggeri eller noget helt tredje? Så kan KBS Containerservice ApS levere alle former for sand, jord og grus m.m.

Sand, jord, granit og flis m.m. til aftalt tid og til gode priser

KBS Containerservice udfører alle leveringer inden for aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Udover sand levering, grus levering og jord levering i hele Nordjylland, leverer vi desuden alt indenfor knust beton, granit, flis og meget mere. Vi tilbyder også både containerudlejning og krankørsel.

Så tøv ikke med at kontakte os omkring dit projekt. Uanset hvad dine behov er indenfor sand, jord og grus m.m., bestræber vi os altid på at levere lige præcist det produkt, som du har brug for.

Kontakt os ang levering af sand, grus og jord i Nordjylland

Uanset hvilken mængde af sand, jord og grus du har brug for, er vi altid klar til at levere den for dig. Er du i tvivl om, hvad det vil koste at få leveret en bestemt mængde sand, jord eller grus m.m.? Så ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste levering af sand, jord eller grus. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Kontakt os på (+45) 98 33 59 66 eller (+45) 20 46 59 66, eller send en mail til info@kbscontainerservice.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.